logo_sapph

Sapph

Dress less to impress. Wat begon als klein Nederlands merk groeide in een paar jaar tijd uit tot snelst groeiende lingeriemerk van Europa Sapph!

Zoekt u een bepaald model? Stuur dan een email naar info@lingerieland.nl of kom langs in één van onze winkels.

Hier ziet u een kleine selectie van onze Sapph collectie kom naar één van onze winkels om de hele collectie te bekijken.

!

Sapph BH Fabulous Flash 1294-117 Light Pink

De befaamde Fabulous BH is één van de all-time bestsellers in de Sapph collectie. Deze voorgevormde beugel BH, in deze collectie in de kleur light pink, heeft wereldwijd vele fans dankzij de geweldige pasvorm. De cups zijn glad en de onderkant van de BH is afgezet met een sportieve band. De zij- en achterkant van de BH zijn gemaakt van een licht transparant materiaal. Hij sluit goed aan en biedt uitstekende support. Bij de grotere maten zijn de schouder bandjes zelfs breder om je de beste ondersteuning te geven. Verkrijgbaar in de omvang maten 70 tot en met 85 in de cup maten B tot en met E. 

Sapph BH Fabulous Flash 1294-117 Dark Blue

De befaamde Fabulous BH is één van de all-time bestsellers in de Sapph collectie. Deze voorgevormde beugel BH, in deze collectie in de kleur Dark Blue, heeft wereldwijd vele fans dankzij de geweldige pasvorm. De cups zijn glad en de onderkant van de BH is afgezet met een sportieve band. De zij- en achterkant van de BH zijn gemaakt van een licht transparant materiaal. Hij sluit goed aan en biedt uitstekende support. Bij de grotere maten zijn de schouder bandjes zelfs breder om je de beste ondersteuning te geven. Verkrijgbaar in de omvang maten 70 tot en met 85 in de cup maten B tot en met E.

Sapph BH Fabulous Flash 1294-117 Black

De befaamde Fabulous BH is één van de all-time bestsellers in de Sapph collectie. Deze voorgevormde beugel BH, in deze collectie in de kleur zwart, heeft wereldwijd vele fans dankzij de geweldige pasvorm. De cups zijn glad en de onderkant van de BH is afgezet met een sportieve band. De zij- en achterkant van de BH zijn gemaakt van een licht transparant materiaal. Hij sluit goed aan en biedt uitstekende support. Bij de grotere maten zijn de schouder bandjes zelfs breder om je de beste ondersteuning te geven. Verkrijgbaar in de omvang maten 70 tot en met 85 in de cup maten B tot en met E.

Sapph Brazilian Fabulous Flash 1294-131

Ontdek de fabulous brazilian met als detail een sportieve banden aan de achterkant. De brazilian is aan de achterkant gemaakt van licht transparant materiaal. Dit voelt super comfortabel doordat er geen elastiek aan de randen zit. De brazilian geeft je billen optisch een mooie ronde vorm. De Brazilian is verkrijgbaar in de kleuren Light Pink, Dark Blue en Black in de maten S tot en met XL.

Sapph BH Mistress Flash 1348-117 Fuchsia

Verleidelijk met een geweldige pasvorm: dat is de Mistress. De voorgevormde beugel BH beschikt over gladde cups met extra sier bandjes over de cups. Het bandje langs de bovenkant van de cup zorgt voor extra draagcomfort. De schouder bandjes zijn voorzien van zilveren logo ringetjes. De kleur is fuchsia en de stof is licht glanzend. Verkrijgbaar in de omvang maten 70 tot en met 85 in de cup maten B tot en met E.

Sapph BH Mistress Flash 1348-117 Wine Purple

Verleidelijk met een geweldige pasvorm: dat is de Mistress. De voorgevormde beugel BH beschikt over gladde cups met extra sier bandjes over de cups. Het bandje langs de bovenkant van de cup zorgt voor extra draagcomfort. De schouder bandjes zijn voorzien van zilveren logo ringetjes. De kleur is Wine Purple en de stof is licht glanzend.  Verkrijgbaar in de omvang maten 70 tot en met 85 in de cup maten B tot en met E.

Sapph BH Mistress Flash 1348-117 Dark Blue

Verleidelijk met een geweldige pasvorm: dat is de Mistress. De voorgevormde beugel BH beschikt over gladde cups met extra sier bandjes over de cups. Het bandje langs de bovenkant van de cup zorgt voor extra draagcomfort. De schouder bandjes zijn voorzien van zilveren logo ringetjes. De kleur is Dark Blue en de stof is licht glanzend. Verkrijgbaar in de omvang maten 70 tot en met 85 in de cup maten B tot en met E.

Sapph BH Mistress Flash 1348-117 Black

Verleidelijk met een geweldige pasvorm: dat is de Mistress. De voorgevormde beugel BH beschikt over gladde cups met extra sier bandjes over de cups. Het bandje langs de bovenkant van de cup zorgt voor extra draag comfort. De schouder bandjes zijn voorzien van zilveren logo ringetjes. De kleur is zwart en de stof is licht glanzend. Verkrijgbaar in de omvang maten 70 tot en met 85 in de cup maten B tot en met E. 

Sapph Short Mistress Flash 1348-137

De Mistress short van Sapph is verleidelijk en modern. Hij is gemaakt van een soepele gladde stof en voorzien van platte elastiekjes in dezelfde kleur die aan het broekje vastzitten. De short is comfortabel te dragen, doordat er geen elastiek om de benen zit. Verkrijbaar in de kleuren Fuchsia, Wine Purple, Dark Blue en Black in de maten S tot en met XL.

Sapph BH Fabulous 1094-117

Sapph BH met voorgevormd padded cups. Verkrijgbaar in de kleuren Rood en Zwart en in de omvang maten 75 tot en met 85 en de cup maten A tot en met F.

Sapph String Fabulous 1094-132

Gladde string van Sapph, Verkrijgbaar in de kleuren Wit, Rood en Zwart en in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Sapph Short Fabulous 1094-137

Gladde short van Sapph. Verkrijgbaar in de kleuren Wit, Rood en Zwart en in de maten S, M, L, XL en XXL.