triumph sport bh

Sport Kleding

Goede sportlingerie is essentieel om comfortabel te kunnen sporten. Alleen een professionele sportbh biedt voldoende steun tijdens het sporten. Daarom heeft Lingerieland een assortiment sportbh's van de top merken samengesteld.

!

Ten Cate Sport Top Light support 3918

Ten Cate Sport top light is een makkelijke sporttop, gemaakt van een flexibele quick-dry stof (95% polyamide/ 5% elastaan). Draagt comfortabel tijdens sportieve activiteiten als pilates, yoga, joggen, aerobics, enz. De schouderbandjes zijn verstelbaar, voor extra draagcomfort. Verkrijgbaar in de kleuren pink en black in de maat S t/m XL.

Ten Cate Sport Top Medium Support 3919

Ten Cate Sport top medium is een makkelijke sporttop, gemaakt van een flexibele quick-dry stof (95% polyamide/ 5% elastaan). Draagt comfortabel tijdens sportieve activiteiten als pilates, yoga, joggen, aerobics, enz. De brede schouderbanden zorgen voor extra stevig draagcomfort. Verkrijgbaar in de kleur black, maat S t/m XL.

Ten Cate Sport Singlet 3920

Het Ten Cate Sport singlet is vervaardigd van 90% polyamide / 10% elastaan. De gebruikte materialen zijn huid vriendelijk en quick-dry, zodoende blijf je droog en op juiste temperatuur, tijdens sportieve activiteiten. Het unieke aan dit singlet is de maatvoering: S t/m XXL is - wat overeenkomt met confectie maat 48/50. Verkrijgbaar in de kleur pink.

Ten Cate Sport T-Shirt 3921

De Ten Cate Sport T-shirt is vervaardigd van 90% polyamide / 10% elastaan. De gebruikte materialen zijn huid vriendelijk en quick-dry, zodoende blijf je droog en op juiste temperatuur, tijdens sportieve activiteiten. Het unieke aan dit T-shirt is de maatvoering: S t/m XXL is - wat overeenkomt met confectie maat 48/50. Verkrijgbaar in de kleur black, met mooie pink-contrast stiksels.

Ten Cate Sport Capri 3/4 3922

De Ten Cate Sport capri broek is vervaardigd van 90% polyamide / 10% elastaan. De gebruikte materialen zijn huid vriendelijk en quick-dry, zodoende blijf je droog en op juiste temperatuur, tijdens sportieve activiteiten. Het unieke aan deze capri is de maatvoering: S t/m XXL is - wat overeenkomt met confectie maat 48/50. Verkrijgbaar in de kleur black, met een mooie pink inzet langs het gehele been, als ook met een mooie pink kleurige afwerking aan de binnenzijde van de tailleband. Hierin is ook een handig sleutel zakje verwerkt!

Ten Cate Sport Pants 3923

De Ten Cate Sport pants is vervaardigd van 90% polyamide / 10% elastaan. De gebruikte materialen zijn huid vriendelijk en quick-dry, zodoende blijf je droog en op juiste temperatuur, tijdens sportieve activiteiten. Het unieke aan deze pants is de maatvoering: S t/m XXL is - wat overeenkomt met confectie maat 48/50. Verkrijgbaar in de kleur black, met een mooie pink kleurige afwerking aan de binnenzijde van de tailleband. Hierin is ook een handig sleutel zakje verwerkt!

BH Triumph Tri-Action Workout

BH Triumph Tri-Action Workout
Deze functionele sportbeha zonder beugels geeft goede steun. De plaatsing van de - verstelbare - bandjes op de rug voorkomen het afzakken over de schouders. Verkrijgbaar in de cupmaten B, C, D, E, F en in de omvangsmaten 70 t/m 95 in wit en zwart de F cup is niet verkrijgbaar in het huid.

Air Control sport BH

Anita Air Control sport BH 5533.

Vervaardigd uit extreem licht en ademend net-materiaal - voor perfecte ondersteuning in de cups, inclusief een zij steun tussen de net-cups. De ergonomische schouderbanden zijn op de rug meer naar het midden geplaatst. Dit zorgt voor een stevigere ondersteuning bij iedere beweging. In de kleuren Spicy Orange, Wit en Zwart. Verkrijgbaar in de cup maten A tot en met G cup in de omvang maten 70 tot en met 95.

Sportslip

Anita Sportslip 1627.

De sport panty slip onderscheidt zich door een optimaal draagcomfort en is vederlicht. Het microvezel materiaal is bijzonder huid vriendelijk, ademend en onderhoudsarm. Afvoer van transpiratievocht wordt, door het net-materiaal van de zij panden en de smalle, vlakke bandjes, extra ondersteund. In de kleuren Peacock/Antraciet, Spicy Orange, wit en zwart in de maten 36 tot en met 48.

Dynamix Star sport BH

Anita Dynamix Star sport BH 5537.

Een echte wereldprimeur en direct onderscheiden met de "Red Dot Award". Het door Anita ontwikkelde schouderband systeem maakt het aan- en uittrekken heel gemakkelijk, "Easy On & Off", door het wijd te openen rugpand en de van voren verstelbare schouderbanden. Hoogste draagcomfort bieden de midden op de schouder liggende schouderbanden. De cups zijn naadloos gevormd en de ademende X-Back zorgt voor voldoende steun. In de kleuren Peacock/Antraciet, Zwart/Antraciet en Wit/Metaal. Verkrijgbaar in de cup maten A tot en met G cup in de omvang maten 70 tot en met 90.

Fila Sport BH met voorsluiting 24391

Een Fila sportbh met voorsluiting, geschikt voor alle sporten tot een extreme impact van gymnastiek tot zumba! De bh heeft een lage uitsnede en een racerback met verstelbare banden. Het materiaal van Microvezels houdt de huid droog. Deze beha is ook zeer geschikt na een borstoperatie of bij rug, -nek, of -arm blessures waarbij een rugsluiting problemen geeft. Verkrijgbaar in het Wit en Zwart in de omvangmaten 70 tot en met 85 in de cupmaten B tot en met E.

Shock Absorber Ultimate Run BH B5044

Gedurende hardlopen bewegen de borsten continue in een 8 vormig patroon welke worden geacciseerd met wrijvengeassocieerd met wrijven of ergernis tengevolge van herhalende bewegingen. Shock Absorber heeft de meest effectieve sport beha voor hardlopen ontwikkeld door verbeterde naadloze comfort kenmerken te gebruiken om een bounce reductie te realiseren tot 78 procent bij wetenschappelijke testen (zie afbeelding). Verkrijgbaar in het Wit en Zwart in de omvangmaten 65 tot en met 85 in de cupmaten A tot en met G.

Shock Absorber BH top B4490

Sport BH top met impact level 4. Coolmax® voor versnelde afvoer van huidvocht bij overmatige inspanning. Voor midden en zware sportactiviteiten Verkrijgbaar in het Zwart en Wit in de omvangmaten 70 tot en met 90 in de cupmaten A tot en met I.