thermo ondergoed van speidel

Thermo ondergoed

De collectie thermo ondergoed van Speidel zijn voor dames en heren in 2 verschillende kleuren. Bij de productie wordt gebruikt gemaakt van het garen Viloft, wat garant staat voor een super draagcomfort, goede isolatie en vochttransport. Kortom, tijdens elke winterse buitensportactiviteit blijft u heerlijk warm met deze isolerende onderkleding.

!

Thermo Hightech Women Shirt 3062

Ten Cate THERMO Hightech Women Shirt met lange mouw en ronde hals. Verkrijgbaar in de sportieve kleurencombi; antraciet / pink. Door de unieke belijningen en de stofsamenstelling van dit artikel, biedt het u vele voordelen tijdens sportieve activiteiten in koude omstandigheden. Het shirt voelt erg zacht aan en draagt super comfortabel; het materiaal is sneldrogend en ademend, er zitten geen hinderlijke naden in het artikel (seamless) en het materiaal zorgt voor perfecte isolatie. U blijft droog en warm! Verkrijgbaar in de maten S tot en met XL

Thermo Hightech Women Pants 3063

Ten Cate THERMO Hightech Womenpants is verkrijgbaar in de sportieve kleurencombi; antraciet / pink. Door de unieke belijningen en de stofsamenstelling van dit artikel, biedt het u vele voordelen tijdens sportieve activiteiten in koude omstandigheden. De broek voelt erg zacht aan en draagt super comfortabel; het materiaal is sneldrogend en ademend, er zitten geen hinderlijke naden in het artikel (seamless) en het materiaal zorgt voor perfecte isolatie. U blijft droog en warm! Verkrijgbaar in de maten S tot en met XL.

Thermo Hightech MenShirt 3064

Ten Cate THERMO Hightech Men Shirt met lange mouw en ronde hals. Verkrijgbaar in de sportieve kleurencombi; antraciet / kobalt. Door de unieke belijningen en de stofsamenstelling van dit artikel, biedt het u vele voordelen tijdens sportieve activiteiten in koude omstandigheden. Het shirt voelt erg zacht aan en draagt super comfortabel; het materiaal is sneldrogend en ademend, er zitten geen hinderlijke naden in het artikel (seamless) en het materiaal zorgt voor perfecte isolatie. U blijft droog en warm! Verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL.

Thermo Hightech Men Pants 3065

Ten Cate THERMO Hightech Men pants is verkrijgbaar in de sportieve kleurencombi; antraciet / kobalt. Door de unieke belijningen en de stofsamenstelling van dit artikel, biedt het u vele voordelen tijdens sportieve activiteiten in koude omstandigheden. De broek voelt erg zacht aan en draagt super comfortabel; het materiaal is sneldrogend en ademend, er zitten geen hinderlijke naden in het artikel (seamless) en het materiaal zorgt voor perfecte isolatie. U blijft droog en warm! Verkrijgbaar in de maten S to en met XXL.

Thermo broek Speidel 9159

Thermo ondergoed is een samenstelling van viloft vezels, ademend katoen en spandex. Deze thermo broek heeft geen hinderlijke zijnaden en is verkrijgbaar in de maten 38, 40, 42, 44 en 46 in de kleuren Wit en Zwart.

Thermo hemd Speidel 9160

Thermo ondergoed is een samenstelling van viloft vezels, ademend katoen en spandex. Dit thermo hemd is verkrijgbaar in de maten 38, 40, 42, 44 en 46 en in de kleur Wit en Zwart.

Thermo shirt met korte mouw Speidel 9161

Thermo ondergoed is een samenstelling van viloft vezels, ademend katoen en spandex. Dit thermo shirt met korte mouw is verkrijgbaar in de maten 38, 40, 42, 44 en 46 en in de kleuren Wit en Zwart.  

Thermo shirt met lange mouw Speidel 9162

Thermo ondergoed is een samenstelling van viloft vezels, ademend katoen en spandex. Dit thermo shirt met lange mouw is verkrijgbaar in de maten 38, 40, 42, 44 en 46 in de kleuren Wit en Zwart.