Triumph

Triumph Bodyfashion

De vele varianten van Triumph
Frivool, functioneel of sportief. Met Triumph kun je alle kanten op. Push-up of beugelbeha met een string of tai-slip, elke combinatie is mogelijk. Leverbaar in maagdelijk wit en vele moderne mode kleuren met kant of fraai glad satijn zonder franje.

!

BH Triumph Super Soft WP

BH Triumph Super Soft WP
Een virtuele topper, die je waarschijnlijk wel bekend voorkomt. Super Soft is een ongekend comfortabele T-shirt beha, gemaakt van zacht Lycrasoft materiaal. De cups zijn natuurlijk voorgevormd, super elastisch en de speciaal ontwikkelde beugels geven me maximaal comfort. Dit model is vrijwel onzichtbaar onder mijn superstrakke kleding. Verkrijgbaar in de cupmaten A, B,C, D, E en omvangsmaten van 70-90 in de kleuren ivoor en zwart.

BH Triumph Amourette 300 W

BH Triumph Amourette 300 W
Sensueel en super vrouwelijk. Dat is de serie Amourette 300 W. Gemaakt van verleidelijk en zacht kant. Dus, als je van luxe houdt, kies je voor Amourette 300. Verkrijgbaar van cup B tot en met G. Omvang maten 70 tot en met 95 in de kleuren wit, ivoor en zwart.

BH Triumph Amourette 300 WHP

BH Triumph Amourette 300 whp
De bijpassende tai en maxi slip maken het geheel compleet. Verkrijgbaar in de cup maten A tot en met F, omvang maten van 70 tot en met 85 in de kleuren wit, ivoor en zwart.

Slip Triumph Amourette 300 Maxi

Slip Triumph Amourette 300 Maxi
Bij passende Maxi slip in de stijl van Amourette 300.
Verkrijgbaar in de maten 38 tot en met 46 in de kleuren wit, ivoor en zwart.

Slip Triumph Amourette 300 Tai

Slip Triumph Amourette 300 Tai
Bij passende slip in de stijl van Amourette 300.
Verkrijgbaar in de maten 38 tot en met 46 in de kleuren wit, ivoor en zwart.
 

BH Triumph Doreen

De Triumph Doreen BH is een klassieker onder de klassiekers, zeer functionele BH met brede schouder bandjes die aan de voorkant makkelijk aangepast kunnen worden. Deze BH heeft geen beugel. Verkrijgbaar in de cup maten B t/m H in de omvang maten 75 t/m 100 in de kleuren Wit en Huid.

let op: cup E-F is alleen verkrijgbaar in het Wit en Huid en cup G-H is alleen verkrijgbaar in het wit. 

BH Triumph Doreen + Cotton

De Triumph Doreen + Cotton (Katoen) is een BH zonder beugel. Deze BH geeft extra comfort, ondersteuning en is licht corrigerend. Heeft bredere comfortabele schouder bandjes voor ontlasting van Uw schouders. Verkrijgbaar in de cup maten B t/m F in de omvang maten 80 t/m 105 in de kleuren Wit, Ivoor en Huid.

let op: cup E-F zijn alleen verkrijgbaar in wit

 

BH Triumph Tri-Action Workout

BH Triumph Tri-Action Workout
Deze functionele sportbeha zonder beugels geeft goede steun. De plaatsing van de - verstelbare - bandjes op de rug voorkomen het afzakken over de schouders. Verkrijgbaar in de cupmaten B, C, D, E, F en in de omvangsmaten 70 t/m 95 in wit en zwart de F cup is niet verkrijgbaar in het huid.