oroblu-logo-2

Oroblu Panty's

Oroblu biedt u een groot assortiment panty's. Met een verscheidenheid aan kleuren en maten is er voor iedere vrouw, voor iedere gelegenherid en behoefte een perfect product.

!

Netpanty Tricot Oroblu

Comfortabele netpanty van lycra. Zeer goed draagbaar dankzij de elastische boord en het hygiënisch katoenen kruisje. verkrijgbaar in de maten S/M en L/XL in het Zwart.

Panty Suntime 8 denier Oroblu

Panty Suntime gemaakt van Sideria-garen, dat zorgt voor een luchtig, koel draagcomfort  (8denier). De prachtige kleuren geven een natuurlijk zongebruind effect (bronzing effect). Het onzichtbare teengedeelte (nude toe) maakt het mogelijk de Suntime in een open schoen te dragen. Verkrijgbaar in de maten 38-40 tot en met 44-46 in de kleur Summer.

Jarretelkous Bas Lycia 15 denier Oroblu

Jarretelkous 15 denier met opaque boord. Transparante optiek met mooie satijnglans. Deze kous dient gedragen te worden in combinatie met een jarretelgordel. verkrijgbaar in de maten S/M en L/XL in de kleuren Sun Touch en Zwart (zie extra afb. voor kleur).

Panty Vanite 15 denier Oroblu

Panty 15 denier met versterkt teengedeelte en verstevigd broekgedeelte met kruisje voor extra draagcomfort. Transparante optiek met een mooie satijnglans. verkrijgbaar in de maten 38-40 tot en met 48-50 in de kleuren Coca, Dune, Hazel, Anthracite en Zwart (zie extra afb. voor kleur). 

Kous Bas Chic Up 15 denier Oroblu

Kous stay-up 15 denier met kanten boord en versterkt teengedeelte. Transparante optiek met mooie satijnglans. Verkrijgbaar in de maten S, M en L in de kleuren Champagne, Dune, Cafe, Hazel en Zwart (zie extra afb. voor kleur). 

Panty Magie 20 denier Oroblu

Panty 20 denier met versterkt teengedeelte en transparant broekgedeelte (nude top), platte naden en kruisje voor extra draagcomfort. Transparante optiek met mooie glans. Verkrijgbaar in de maten 38-40 tot en met 48-50 in de kleuren Camel, Moka, Smoke en Zwart (zie extra afb. voor kleur). 

Kniekous Mi-Bas Jeune 20 denier Oroblu

Kniekous 20 denier met een comfortboord en versterkt teengedeelte. Transparante optiek met een mooie glans. verkrijgbaar in de kleuren Dune, Coca en Zwart (zie extra afb. voor kleur). 

Massagepanty Plaisir 40 denier Oroblu

Panty 40 denier met steungevend effect op het been. Met verstevigd, steungevend broekgedeelte, versterkt teengedeelte, platte naden en kruisje voor extra draagcomfort. Transparante optiek met een mooie satijnglans. Ideale panty voor dames die een staand beroep hebben. Voorkomt vermoeide benen. Verkrijgbaar in de maten 38-40 tot en met 50-52 in de kleuren Dune, Moka, Singapour en Zwart (zie extra afb. voor kleur). 

Panty Intense 50 denier Oroblu

Transparante matte panty 50 denier gemaakt in 3D technologie en daardoor superelastisch. De panty heeft platte naden en laat daardoor nergens een afdruk achter. Dankzij het katoenen kruisje is de panty hygiënisch zeer comfortabel. Verkrijgbaar in de maten 38-40 tot en met 48-50 in de kleuren Admiral, Negre en Zwart (zie extra afb. voor kleur).