tencate-thermo-hightech

Ten Cate Thermo ondergoed

Thermo ondermode oftewel TC Thermal, biedt verscheidene thermo onderbroeken en thermo shirts voor dames met een vochtregulerende functionaliteit. Hierdoor blijft u droog en warm tijdens outdoor sporten / activiteiten.

!

Thermo Hightech Women Shirt 3062

Ten Cate THERMO Hightech Women Shirt met lange mouw en ronde hals. Verkrijgbaar in de sportieve kleurencombi; antraciet / pink. Door de unieke belijningen en de stofsamenstelling van dit artikel, biedt het u vele voordelen tijdens sportieve activiteiten in koude omstandigheden. Het shirt voelt erg zacht aan en draagt super comfortabel; het materiaal is sneldrogend en ademend, er zitten geen hinderlijke naden in het artikel (seamless) en het materiaal zorgt voor perfecte isolatie. U blijft droog en warm! Verkrijgbaar in de maten S tot en met XL

Thermo Hightech Women Pants 3063

Ten Cate THERMO Hightech Womenpants is verkrijgbaar in de sportieve kleurencombi; antraciet / pink. Door de unieke belijningen en de stofsamenstelling van dit artikel, biedt het u vele voordelen tijdens sportieve activiteiten in koude omstandigheden. De broek voelt erg zacht aan en draagt super comfortabel; het materiaal is sneldrogend en ademend, er zitten geen hinderlijke naden in het artikel (seamless) en het materiaal zorgt voor perfecte isolatie. U blijft droog en warm! Verkrijgbaar in de maten S tot en met XL.

Thermo Hightech MenShirt 3064

Ten Cate THERMO Hightech Men Shirt met lange mouw en ronde hals. Verkrijgbaar in de sportieve kleurencombi; antraciet / kobalt. Door de unieke belijningen en de stofsamenstelling van dit artikel, biedt het u vele voordelen tijdens sportieve activiteiten in koude omstandigheden. Het shirt voelt erg zacht aan en draagt super comfortabel; het materiaal is sneldrogend en ademend, er zitten geen hinderlijke naden in het artikel (seamless) en het materiaal zorgt voor perfecte isolatie. U blijft droog en warm! Verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL.

Thermo Hightech Men Pants 3065

Ten Cate THERMO Hightech Men pants is verkrijgbaar in de sportieve kleurencombi; antraciet / kobalt. Door de unieke belijningen en de stofsamenstelling van dit artikel, biedt het u vele voordelen tijdens sportieve activiteiten in koude omstandigheden. De broek voelt erg zacht aan en draagt super comfortabel; het materiaal is sneldrogend en ademend, er zitten geen hinderlijke naden in het artikel (seamless) en het materiaal zorgt voor perfecte isolatie. U blijft droog en warm! Verkrijgbaar in de maten S to en met XXL.