anita_active_5533_active_orange_air_control

Anita Active

Perfectie ondersteuning en een uitstekende pasvorm.

!

Dynamix Star sport BH

Anita Dynamix Star sport BH 5537.

Een echte wereldprimeur en direct onderscheiden met de "Red Dot Award". Het door Anita ontwikkelde schouderband systeem maakt het aan- en uittrekken heel gemakkelijk, "Easy On & Off", door het wijd te openen rugpand en de van voren verstelbare schouderbanden. Hoogste draagcomfort bieden de midden op de schouder liggende schouderbanden. De cups zijn naadloos gevormd en de ademende X-Back zorgt voor voldoende steun. In de kleuren Peacock/Antraciet, Zwart/Antraciet en Wit/Metaal. Verkrijgbaar in de cup maten A tot en met G cup in de omvang maten 70 tot en met 90.

Sportslip

Anita Sportslip 1627.

De sport panty slip onderscheidt zich door een optimaal draagcomfort en is vederlicht. Het microvezel materiaal is bijzonder huid vriendelijk, ademend en onderhoudsarm. Afvoer van transpiratievocht wordt, door het net-materiaal van de zij panden en de smalle, vlakke bandjes, extra ondersteund. In de kleuren Peacock/Antraciet, Spicy Orange, wit en zwart in de maten 36 tot en met 48.

Air Control sport BH

Anita Air Control sport BH 5533.

Vervaardigd uit extreem licht en ademend net-materiaal - voor perfecte ondersteuning in de cups, inclusief een zij steun tussen de net-cups. De ergonomische schouderbanden zijn op de rug meer naar het midden geplaatst. Dit zorgt voor een stevigere ondersteuning bij iedere beweging. In de kleuren Spicy Orange, Wit en Zwart. Verkrijgbaar in de cup maten A tot en met G cup in de omvang maten 70 tot en met 95.