3918139-2_000

Ten Cate Sport

Nieuw de Ten Cate Sports collectie, de gebruikte materialen zijn huid vriendelijk en quick-dry, zodoende blijf je droog en op juiste temperatuur, tijdens sportieve activiteiten.

*(Alleen bij online bestellingen op=op)

!

Ten Cate Sport Top Light support 3918

Ten Cate Sport top light is een makkelijke sporttop, gemaakt van een flexibele quick-dry stof (95% polyamide/ 5% elastaan). Draagt comfortabel tijdens sportieve activiteiten als pilates, yoga, joggen, aerobics, enz. De schouderbandjes zijn verstelbaar, voor extra draagcomfort. Verkrijgbaar in de kleuren pink en black in de maat S t/m XL.

Ten Cate Sport Top Medium Support 3919

Ten Cate Sport top medium is een makkelijke sporttop, gemaakt van een flexibele quick-dry stof (95% polyamide/ 5% elastaan). Draagt comfortabel tijdens sportieve activiteiten als pilates, yoga, joggen, aerobics, enz. De brede schouderbanden zorgen voor extra stevig draagcomfort. Verkrijgbaar in de kleur black, maat S t/m XL.

Ten Cate Sport Singlet 3920

Het Ten Cate Sport singlet is vervaardigd van 90% polyamide / 10% elastaan. De gebruikte materialen zijn huid vriendelijk en quick-dry, zodoende blijf je droog en op juiste temperatuur, tijdens sportieve activiteiten. Het unieke aan dit singlet is de maatvoering: S t/m XXL is - wat overeenkomt met confectie maat 48/50. Verkrijgbaar in de kleur pink.

Ten Cate Sport T-Shirt 3921

De Ten Cate Sport T-shirt is vervaardigd van 90% polyamide / 10% elastaan. De gebruikte materialen zijn huid vriendelijk en quick-dry, zodoende blijf je droog en op juiste temperatuur, tijdens sportieve activiteiten. Het unieke aan dit T-shirt is de maatvoering: S t/m XXL is - wat overeenkomt met confectie maat 48/50. Verkrijgbaar in de kleur black, met mooie pink-contrast stiksels.

Ten Cate Sport Capri 3/4 3922

De Ten Cate Sport capri broek is vervaardigd van 90% polyamide / 10% elastaan. De gebruikte materialen zijn huid vriendelijk en quick-dry, zodoende blijf je droog en op juiste temperatuur, tijdens sportieve activiteiten. Het unieke aan deze capri is de maatvoering: S t/m XXL is - wat overeenkomt met confectie maat 48/50. Verkrijgbaar in de kleur black, met een mooie pink inzet langs het gehele been, als ook met een mooie pink kleurige afwerking aan de binnenzijde van de tailleband. Hierin is ook een handig sleutel zakje verwerkt!

Ten Cate Sport Pants 3923

De Ten Cate Sport pants is vervaardigd van 90% polyamide / 10% elastaan. De gebruikte materialen zijn huid vriendelijk en quick-dry, zodoende blijf je droog en op juiste temperatuur, tijdens sportieve activiteiten. Het unieke aan deze pants is de maatvoering: S t/m XXL is - wat overeenkomt met confectie maat 48/50. Verkrijgbaar in de kleur black, met een mooie pink kleurige afwerking aan de binnenzijde van de tailleband. Hierin is ook een handig sleutel zakje verwerkt!