pic_logo_kol_ca

Anita Care

Anita heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het vergaardigen van borst protheses, Anita is de enige fabrikant van borst protheses die zelf het siliconemengsel van de borst protheses samen steld. 

!

Borst prothese TriNature SoftLite 1051X

 Licht gewicht borst prothese met de flex-gap aan de achterzeide van de prothese. Aan beide kanten te gebruiken. Tot 35% lichter dan volgewicht protheses van normale siliconen en bijzonder zacht door de SoftLite siliconen. Bijzonder geschikt voor de actieve, sportieve vrouw. Verkrijgbaar in de maten 60 tot en met 125 in de kleur huid. 

Borst schaalprothese Equitex 1057X

Multifunctionele lichtgewicht prothese die aan beide kanten is te gebruiken. De prothese heeft een siliconen schaal met dunne rand. Variabel op te vullen met med. watten (1057XL) tot ultra lichte prothese. Verkrijgbaar in de maten S tot en met SL in de kleur huid.

Zakje watten 1057XL

Anita gebruikt gesiliconiseerd polyestervlies dat in tegenstelling tot b.v. watten waterafstotend is en ook bij vocht opbollend blijft. De watten zijn wasbaar tot 40 graden.

Borst zwemprothese Active Ocean 1082X

Zwemprothese gemaakt van doorzichtig siliconen en aan beide kanten te gebruiken. Water gaat er gemakelijk achterlangs vanwege de ribben aan de achterkant. ook te goed te gebruiken tendens het sporten. verkrijgbaar in de maten 55 tot en met 115.

Bandeau top Fleur van kant 0600

Prachtige bandeau top Fleur van kant, de top word zonder bh geleverd. Verkrijgbaar in de omvangmaten 75 tot en met 90 in de cupmaten A/B en C/D in de kleur zwart.

Prothese BH Safina 5349X

Prothese BH met driedelige cup met transparante voile in de bovencup. De Safina BH heeft aan beide zeide een hoesje van katoen-jersey. verkrijgbaar in de omvangmaten 75 tot en met 115 in de cupmaten A tot en met F in de kleuren wit, champagne, huid en Zwart.