after-eden-d-cup-up

After Eden Signature

After Eden Signature of wel After Eden D-cup & Up. Een modieuze lingerie collectie in grotere cup maten, die betaalbaar is, perfecte ondersteuning geeft, brede bandjes en een echt comfortabele pasvorm heeft.

Hier ziet u een kleine selectie van onze After Eden Signature collectie kom naar één van onze winkels om de hele collectie te bekijken.

Bent u opzoek naar een model maar kunt u het niet vinden op onze webshop, stuur een email naar info@lingerieland.nl of kom naar één van onze filialen.

!

After Eden Signature BH Anna Petrol 20.19.5165

voorgevormde kanten beugel BH van de Anna serie in de kleur petrol. Verkrijgbaar vanaf de E cup tot en met G cup. 
 - Voorgevormd
 - Met beugel
 - Verstelbare schouderbandjes
 - Haak- en oogsluiting achterzijde 4x3 haaks
 - Bijpassende string en boxer verkrijgbaar

After Eden Signature Boxer Anna Petrol 20.33.5165

Kanten boxer van de serie Anna in de kleur Petrol.

After Eden Signature String Anna Petrol 20.35.5165

Kanten string van de serie Anna in de kleur Petrol.

After Eden Signature BH Faro Off White 20.05.7525

Full cover beha in de kleur Off White met sexy kanten details op de rug. De hoge cups met een extra verstevigd stuk onder de cups wat zorgen voor een hoog draagcomfort. De beha is afgewerkt met een strikje van satijn tussen de cups en als extra sprankelend detail een stras steentje.

After Eden Signature String Faro Off White 20.35.7525

Off white string afgewerkt met kanten details aan de achterkant en een strikje van satijn op de voorkant. Als extra sprankelend detail een stras steentje op de voorkant.

After Eden Signature Hipster Faro Off White 20.37.7525

Deze Off white hipster is afgewerkt met kanten details aan de achterkant en een strikje van satijn op de voorkant. Als extra sprankelend detail een stras steentje op de voorkant.

After Eden Signature BH Faro Taupe 20.05.7525

Full cover beha in de kleur Taupe met sexy kanten details op de rug. De hoge cups met een extra verstevigd stuk onder de cups wat zorgen voor een hoog draagcomfort. De beha is afgewerkt met een strikje van satijn tussen de cups en als extra sprankelend detail een stras steentje.

After Eden Signature String Faro Taupe 20.35.7525

Taupe string afgewerkt met kanten details aan de achterkant en een strikje van satijn op de voorkant. Als extra sprankelend detail een stras steentje op de voorkant.

After Eden Signature Hipster Faro Taupe 20.37.7525

Deze Taupe hipster is afgewerkt met kanten details aan de achterkant en een strikje van satijn op de voorkant. Als extra sprankelend detail een stras steentje op de voorkant.