Felinalogo

Felina

Ontdek de lingerie lijnen van Felina. De mooiste manier om ondergoed te dragen.

!

Felina BH Weftloc 376

De BH uit de serie Felina Weftloc is een BH zonder beugel. Deze serie maakt gebruik van de unieke eigenschappen van het Weftloc-materiaal: een hoge elasticiteit zowel in horizontale als verticale richting. Bewegingsvrijheid en een hoog draagcomfort, omdat het materiaal zich onbeperkt aanpast aan iedere beweging van het lichaam, waarbij geen enkele beperking optreedt. Alle modellen met deze streep voering vormen optisch een slanke silhouet. Verkrijgbaar in de cup maten B,C,D en E en in de omvang maten 75 t/m 115 in de kleuren wit, zand, zwart en champagne.

Felina Pantylet Weftloc 5076

Deze Felina pantylet is een bekende uit de basis-serie Weftloc, Een elegante bodycorrectie met een prettig draagcomfort. Verkrijgbaar in de cupmaten B,C,D en E en in de omvangsmaten 75 t/m 115 in de kleuren wit, zand, zwart en champagne.

Felina Pantybroekje Weftloc 8076

Pantybroekje Felina 8076
Het pantybroekje Felina 8076 is een bekende uit de basis-serie. Een elegante correctie met een prettig draagcomfort. Verkrijgbaar in de maten 65 t/m 105 ( = 38 t/m 54) in de kleuren wit, zwart, zand en champagne.

Felina Pantybroek met pijp Weftloc 8276

Het pantybroekje met pijp Felina Weftloc 8076 is een bekende uit de basis-serie. Een elegante correctie met een prettig draagcomfort. Verkrijgbaar in de maten 65 t/m 115 in de kleuren wit, zwart, zand en champagne.

Felina BH Melina 527

BH met beugel van Felina Melina 527. Een perfecte BH afgezet met zwitsers kant. Een bekende uit het basis assortiment. Leverbaar in de cup maten van B t/m H in de omvang maten 70 t/m 110 en in de kleuren wit, zand, zwart en naturel (ivoor).
 

Felina BH Emotions 656

BH met beugel van Felina Emotions 656. Prettiger gevoel op de schouders en geen insnijden dankzij de brede bandjes. Aangenaam draag gevoel dankzij naadloze cup (molding). Gevormde, geborduurde BH met elastisch boord. Perfecte pasvorm en hoog draagcomfort. Leverbaar in de cup maten B t/m G in de omvang maten 75 t/m 100 in de kleuren wit, Blush (huid), zwart, vanile (ivoor) en Grenadine.

Felina Taille slip Emotions 1356

De Taille slip van de serie Emotions 1356 bijpassend bij de BH 656 is een mooie luxe en comfortabele slip met een katoenen kruisje en een perfecte pasvorm en een hoog draagcomfort door de been uitsnijdingen en elastische en zachte boortjes. De taille slips is verkrijgbaar in de maten 38 tot en met 48 en in het Grenadine tot 50 in de kleuren wit , Blush (huid), zwart, vanile (ivoor) en Grenadine (rood).