Lingerieland

Besteladvies

Stap voor stap bestellen

Bent u niet bekend met het bestellen via Internet, raden wij u aan eerst het navolgende Stap voor stap bestellen door te lezen.
 
Klik op een merk of afdeling links op het scherm.
Klik op een foto voor eventuele detail vergoting.
Klik de gewenste maat, kleur en aantal van het gekozen product aan.
Klik op het winkelkarretje om het artikel in het mandje te plaatsen.
In het middenveld kunt u de gegevens van het artikel controleren.
Aantal en het Bedrag in Euro(€) incl. 21 % BTW
Klik op Plaats in winkelmandje in het middenveld indien u accoord gaat met het gekozen artikel. Bovenstaande stappen kunt u herhalen indien u verder gaat shoppen.
Het totaalbedrag van uw winkelkarretje kunt u volgen rechtsonder op het beeldscherm.
Klik op de Verder winkelen toets of de Afrekenen toets.
Klik nu op Afrekenen, selecteer een Verzendlocatie (Nederland is reeds ingevuld. Selecteer Verzendmethode, dit is altijd Standaard. In het venster ziet u het totaalbedrag incl. de verzendkosten van € 7,50 die wij aan u doorberekenen voor zendingen van goederen beneden de € 50,-. Zendingen boven dit bedrag zijn vrij van verzendkosten. Buiten Nederland brengen wij minimaal € 25,- in rekening.
Klik nu op Veilig bestellen onder in het scherm.  Lees de Algemene Leveringsvoorwaarden door. Indien u accoord gaat klikt u op Ik keur de voorwaarden goed. U komt nu in de Beveiligde Orderverwerking. Vul nu uw persoonlijke gegevens in die wij nodig hebben om uw bestelling via de TNT op het juiste adres te bezorgen.
 
Vergeet vooral niet uw e-mail adres in te vullen. Via dit e-mail adres ontvangt u per omgaande de orderbevestiging. Indien u uw bestelling op een ander adres, b.v. als kado, wil laten afleveren, type dit dan ook in het volgende veld duidelijk erbij in. Vergeet ook hier vooral de postcode niet. U kunt de order nu ook zelf printen op het scherm. Controleer deze goed voordat u verder gaat!.
Klik nu op Volgende
Klik nu op Volgende en kies een betalingswijze. Indien u voor een creditcard kiest, vul dan alle velden in. Buiten de Creditcard, kunt u ook nog de keuze maken uit; Vooruitbetaling op Bank of Giro, hiervoor maakt u de keuze en klikt op Volgende. Uw order wordt nu verwerkt. (SSL)* Ter bevestiging ontvangt u op het door u opgegeven e-mail adres de orderkopie. Noteer het nummer of print deze uit. Indien u via de bank of giro vooruitbetaald, is het belangrijk dat u dit nummer op de betalingsopdracht vermeld.
Veel succes met het shoppen!
 
Tweede Valuta en SSL info. Als extra service bestaat nog de mogelijkheid om in plaats van de Euro een andere tweede valuta te kiezen. Hiervoor kunt u met de valuta knop linksonder op uw scherm selecteren. Dagelijks worden deze koersen on-line aangepast, echter kunnen wij niet instaan voor de juistheid van deze gegevens. Wij raden u aan deze selectie op de Euro te laten staan. Bij alle leveringen binnen- en buitenland ontvangt u een factuur in Euro's.
 
(*) Electronische communicatie en veiligheid met SSL
Lingerieland Web Shop maakt gebruik van een beveiligde omgeving met SSL voor alle communicatie tussen de server op het Internet en uw computer. De SSL (Secure Sockets Layer) is ontwikkeld voor het verlenen van veiligheid en privacy op het Internet. SSL encrypt alle communicatie tussen de Server (aanbieder) op het Internet en de Computer van klanten, voor het aanbieden van volledige veiligheid. Het SSL protocol behoud de veiligheid en integriteit van het communicatiekanaal door gebruik te maken van encryptie, echtheid en berichten waarmerk-code. Door het verzenden van een order in een SSL beveiligde omgeving, voorkomt het gezien te worden door iemand anders dan voor wie het bedoeld is.